FLC PRO dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

FLC PRO: Ostateczna gra menedżera piłkarskiego

FLC PRO to gra menedżerska oparta na systemie Android, opracowana przez Fedre Game. Z ponad 100 drużynami narodowymi i 330 klubami do wyboru, ta gra jest doskonała dla każdego miłośnika piłki nożnej.

Gra umożliwia szybkie dostosowanie i zmianę strategii drużyny, aby pasowała do Twojego stylu gry. Możesz zbudować najlepszą drużynę, ulepszając umiejętności i zdolności jedenastu zawodowych piłkarzy, czyniąc ich elitarnymi graczami ligi.

Najbardziej ekscytującą cechą FLC PRO jest możliwość uczynienia swojej marzenia o zwycięskiej passie rzeczywistością, realizując swoje umiejętności piłkarskie dzięki najbardziej dostosowalnym taktykom. Możesz wygrać puchar i stać się bohaterem menedżerem swojej wymarzonej drużyny, tworząc idealną jedenastkę i doskonaląc ją w trakcie gry.

Gra jest darmowa i oferuje wspaniałe doświadczenie zarówno dla casualowych, jak i hardcorowych graczy.

Program jest dostępny w innych językach

FLC PRO dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V Varies with device
  • 4.2

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o FLC PRO

Czy próbowałeś FLC PRO? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.